brocom

family-living

Vansteenkiste & Van Eeckhout Verzekeringen

Op deze website vindt u meer informatie over de oplossingen die wij u kunnen bieden in het kader van uw verzekeringen.
Wij kunnen u bijstaan voor alle verzekeringen wat betreft particulieren, zelfstandigen en kmo's. Neem een kijkje onder de rubrieken die u bovenaan vindt.

Producten in de kijker:

Wij zijn gespecialiseerd in de optimalisatie van uw belastingen via fiscale verzekeringsproducten op maat met de beste rendementen. Bespaar op uw belastingen door professioneel advies over pensioensparen, lange termijnsparen, vrij aanvullend pensioen zelfstandigen een de mogelijkheden die een groepsverzekering u bieden.

Nuttige telefoonnummers:

Verlies of diefstal van uw bankkaart (24 op 24):  070/34.43.44
Mercator Verzekeringen Assistance:  03/870.95.70
VAB-alarmcentrale:  070/34.46.66
Mutas (Euro Cross):  02/272.09.00

Advies, service en behartiging van uw belangen

Wij zijn uw persoonlijke brug met diverse verzekerings-
maatschappijen. In alle onafhankelijkheid begeleiden en adviseren wij u in het vinden van een oplossing op maat. We treden op als ùw belangenverdediger, zeker in geval van schade maar ook in alle andere gevallen die een invloed hebben op uw verzekerings-
situatie. Bekijk ons gerust als uw uniek aanspreekpunt voor het geheel van uw verzekeringen.

Specialist in ùw verzekeringen

Verzekeringen zijn een complexe materie. Zonder gedegen kennis van zaken is het haast onmogelijk om een goede verzekerings-
oplossing op maat te vinden. Als specialist terzake, kunnen we u optimaal begeleiden in de zoektocht naar oplossingen in alle domeinen, zowel in de privésfeer als in het professionele leven. ‘Maatwerk en expertise’ is de rode draad in ons werk. Wij zijn specialist in ùw verzekeringen !